New year | Amanda Todor

Amanda Todor

Annons

New year

God kväll,

Jag tänkte att det var lägligt att starta en ny vana såhär i början på det nya året och det med en blogg.
Jag har bloggat en del förr men denna gång känns det viktigt då jag vill dokumentera känslor i både text och bild.. Jag och Dennis väntar vårat första barn och det är så stort, så stort att jag har svårt att greppa det riktigt. Tänk att vi ska få en liten flicka i april! Innan jul har jag arbetat så mycket att jag inte har haft tiden att tänka på det ordentligt och nu blir jag tårögd när det ploppar upp i huvudet. Jag som alltid har varit en känslig person och det blir inte direkt lättare med dessa hormoner i kroppen, haha.
Jag har förstått att det är en helt fantastisk tid som väntar!

I början av graviditeten hade jag svårt att se det fina med det hela då jag mådde så himla dåligt. Jag mådde illa och kräktes på mornarna från v7 till v16, ingen höjdare. Att man utöver det även kunde vara så otroligt trött var inte uppskattat. Jag är egen företagare och driver en salong (frisör) och var ju tvungen att jobba och vara trevlig mot alla, oavsett hur dåligt jag mådde eller hur trött jag var. Men nu har jag kämpat mig igenom det också. Däremot börjar jag få problem med vad jag trodde var ischias, men som jag nu förstått nog är foglossning. Det har pågått i ett par veckor men på morgonpromenaden i morse var det så illa att jag flera gånger var tvingad till att stanna och vila. Det liksom drar och bränner i hela framsida lår på vänster sida, men denna gång gick det även upp i båda höfter. Det är inget kul med det och jag har nu tvingats beställa ett foglossningsbälte. I morgon ska jag ta mig i kragen och ringa till vårdcentralen, även om jag inte kan eller vill sluta jobba så kanske jag kan få bli sjukskriven med 25% så jag kan gå ner lite i tid. Men vi får se vad de säger. Ska även ta och boka tid till tandläkaren, det är väl bäst att göra en kontroll nu, har inte varit på en på 10 år! Jag vet, skäms på mig! Men jag har heller aldrig haft några problem med tänderna, aldrig ens haft ett hål, tack och lov.

Jag ska verkligen försöka driva på den här bloggen och hålla den uppdaterad, både i text och bild. För min skull, men kanske också för att det glädjer någon annan. Jag är inte blyg och har inte svårt att prata om saker som är lite mer privata, så undrar ni över något speciellt är det bara att fråga rakt ut så svarar jag i den mån jag kan. Jag har också ett starkt intresse för både mode och inredning så jag kommer eventuellt att flika in några sådana inlägg också.

 

God fortsättning på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats